/
   
Menu
 
Als ZZPer geef ik voor groepen vanaf 30 personen presentaties, lezingen, bijscholing en training over ADD in de (geestelijke) gezondheidszorg, het onderwijs en bedrijfsleven. Ik verzorg bijvoorbeeld al drie jaar de training voor verpleegkundigen van Care for Woman.
Uw personeelsleden ontvangen een leuke tas met een certificaat van deelname, een informatiebrochure en mijn boek. Ook binnen de doelgroep zelf geef ik regelmatig thema presentaties over ADD. Luister hier naar enkele fragmenten


Vraag vrijblijvend een offerte aan!

- Reiskosten en reistijd (per openbaar vervoer) zijn niet binnen het basistarief inbegrepen.
- Betaling geschiedt altijd vooraf.
- Aanvullende kosten t.b.v. een eventuele hotelovernachting nader overeen te komen.

Feedback Januari 2011 - Presentatie Almere WTC

Goedemorgen Karin,
Dankjewel voor je inzicht, inzet, geduld en hulpvaardigheid. We hebben echt veel opgestoken van de door jou verzamelde informatie.
We hebben bewondering voor je enthousiasme en doorzettingsvermogen. Ik wens je veel succes in de toekomst.
Wellicht tot ziens,
Eric en Monique

Beste Karin,
Het was erg nuttig, ook voor mijn moeder en man. Ik wist al best veel over add maar hun nog niet echt en ik wou hun meenemen in de hoop ze mij dan beter begrijpen bij bepaalde dingen omdat ik mij regelmatig niet begrepen voel.
Mvg
Laura

Beste Karin,
ik vond het een boeiende middag, en vond het erg jammer dat ik iets eerder weg moest (ik had tot 5 uur geld in de parkeermeter gedaan).
ik zal mij binnenkort verdiepen in jouw boeken via jouw website en wellicht gaan bestellen.
Waar ik ook heel benieuwd naar ben is of jij ook geïnteresseerd bent of je al hebt verdiept in het verschijnsel 'nieuwetijdskinderen ook wel indigokinderen of kristalkinderen genoemd. Ik speel nog met de gedachte om jou een keer hier uit te nodigen om een lezing over ADD te geven als je dat fijn vind.
Een warme groet
Hedy

Dag Karin,
Bedankt voor je berichtje.
ik vond het ook een zinnige middag, echter in de contex van onze jongste zoon vond ik het erg moeilijk Jeroen is ook erg depressief, somber wil hem hier zo graag mee helpen hij gebruikt Concerta
Jij ook fijn weekend en lekker uit rusten want ook voor jou zal het best heftig geweest zijn.
Groetjes en het is top wat je doet!
Gemmie

Lieve Karin,
Dank voor je lezing. Ik had nog wel veel langer kunnen blijven (was vrouw in bruine sweater met bond/achterin de zaal midden). Ik raakte op het laatst in gesprek met 2 dames, allebei ADD. We liepen op naar het station en omdat het contact zo spontaan en 'vertrouwd' voelde hebben ze mij uitgenodigt voor een hapje samen met hen te eten. Ze hebben mij zelfs thuis gebracht!
Het moest zo zijn. Een mooie ervaring. Ook had ik een opmerking over het verband tussen huilbaby's en kinderen met ADD. Ik heb er zelf niets meer aan maar het zou interressant kunnen zijn om dat te onderzoeken!
Top dat je deze lezingen geeft, er moet idd veeeeeel meer bekend gaan worden hierover.
Groetjes,
Christel

Beste Karin
Bedankt voor de goede uitleg en presentatie over ADD!
Hartelijke groet,
Jan

Hallo Karin,
Dank je voor de fijne presentatie, Ik bewonder jouw werk voor ADD.
Hartelijke groet,
Mark

Goedenmorgen Karin,
Wij zijn heelhuids thuisgekomen. (Ik: stevig postuur, witte kabeltrui blockhead-kapsel en nog niet gediagnostiseerd vanwege depressie. Vriendin/kennis: stevig postuur, spiritueel ingesteld. Wij zaten voor jou rechts van het midden.)
Allereerst, er is mij een hoop duidelijk geworden. Het echte diagnostiseren laat ik aan de specialisten over, maar ik denk dat ik het gecombineerde type ben. (Kun je mij die sheet mailen waarin ze alle drie staan??)
Voor wat betreft je presentatie. Goed gedaan! Voor de volgende keer: kan er iets van een klein lichtje aan zodat je elkaar ook kunt zien (praten) en eventueel notities kunt maken of je vragen kunt noteren?
Verder vond ik af en toe dat je iets te lang inging op discussies/vragen.
Met vriendeljke groet,
Helen Veerman

Hallo Karin,
Ik heb de middag als enorm leerzaam ervaren. De combinatie van de info die jij verschafte met de discussies vanuit de zaal was voor mij erg prettig. Ten eerste omdat mijn spanningsboog niet zo heel groot is waardoor ik, als de discussies er tussendoor niet waren geweest, zeer waarschijnlijk al in een eerder stadium "afwezig" was geraakt en daar nu maar in zeer geringe mate hinder van heb ondervonden.
Verder was het erg prettig om ook ervaringen van anderen te horen en op die manier te ervaren dat er toch best een grote variëteit aan symptomen en beleving bij de verschillende personen aanwezig zijn. Ik wil overigens de leerkrachten die in de zaal zaten een groot compliment maken voor het feit dat ze daar waren. Bravo!
Ik heb inmiddels besloten om mij aan te melden bij Psyq om te kijken of en hoe zij mij verder kunnen helpen met, vooral, mijn toch regelmatig opspelende depressieve klachten (die overigens volgens mij niets van doen hebben met de diagnose, ik sprong juist een gat in de lucht toen ik de diagnose kreeg. Eindelijk vielen er heel veel puzzelstukjes op zijn plaats).
Nogmaals dank voor een erg leerzame middag!
Hartelijke groet,
Peter en Maureen


 
   
     
zc